25 Haziran 2012 Pazartesi

Sağlık Merkezlerinde Dövme Sildirme

Dövme yaşam pozisyon değişiklikleri yansıtmak için yüzlerce yıldır kullanılan, ister gibi silahlı hizmeti veya hatta bir çete olarak bir gruba yetişkinliğe veya indüksiyon içine geçişi. Edilmiştir Son yıllarda, dövmeler bir trend öğe, basketbol oyuncuları, sanatçılar ve superstars körüklediği bir model haline de sahip.

Federal ilaç idaresi tarafından bir rapor Amerika'da birçok milyon kırkbeş gibi insanlar dövme sahip olduklarını yaklaştırılır. Rapor 2003 yılında bir Harris Interactive Çalışması tarafından bulguya miktarı esas alarak bu onaltı tüm yetişkinlerin% yanı sıra çok az bir dövme tasarım da edinmiş insanların yirmi beş ila 29 arasındaki otuz altı yüzde. Ankette ayrıca yüzde 18'i Amerika'da insanlar pişman dövme olduğu görülmektedir. Ve fiyatı birkaç yüz dolar remove.Tattoos için birçok bin bizi dolar ve lazer seans bir sürü için diyebiliriz ki bir dövme tasarımı gözenekler ve deri altındaki renk çok daha birikebilir. Araba taze boya pigmentleri gibi. Yanı sıra kurşun.

Bu araştırmacılar, genel popüler Ancak gevşek lisanslı iş üzerinde koruma sorunları artan, kusur birkaç vücut sanatı mürekkepleri tespit ettiğiniz maddelerle ilişkili sadece bir kaçıdır. "Tüketiciler, hepimiz gerçekten takılı alıyorum ne bilmiyorum gerçeklik dikkatli olması gerektiğini" Linda Katz, Gıda ve İlaç İdaresi Kozmetik ve Renkler Dairesi müdürü uyardı. Bu zamanda, Federal ilaç idaresi bunu gerçekleştirmek için, hem de kesinlikle hiçbir mürekkep veya tonları enjeksiyonlar için onaylanmış kurumun yetkisi içinde var aslında da, dövme tasarım sanatçıları tarafından kullanılan gerçek mürekkep ve pigmentasyon kontrol etmez. Devlet ve yerel yönetimler uygulamaya nezaret ederken, kendi kuralları değişir ve bunlar öncelikle belirli temizlik yapma konusunda endişeliyiz, uzmanlar söylüyor.

Bununla ilgili olarak kaşıntı, inflamasyon, breakouts, çıkıntılar, hem de diğer cilt yan etkileri Federal ilaç uygulaması bilim adamlarının ilgi yakaladı bildirir. Kollarını yukarıya yılan olduğu kaşıntı, kanama yaralar olmaya başladım sarmaşıklar üzerine Gül, "Ben şimdi yaralı var," Donald hâlâ $ 2 etkilerini yaşamaktadır Surman, kırk dokuz, daha sonra bin dövmeler birkaç yıl belirtiyor ve bu özel güne acı. "Ben kobay, daha fazla veya daha az oynadı." Araştırma ajansı dövme boyaları herhangi bir gizli sağlığı açısından tehlike oluşturabilecek belirlemek için çalışmalar olma eğilimindedir.

Yazlık Yerlerde Geçici Dövme

Bu meşru sinirli hatta belki uslu iş adamları vücut piercing ve dövme var elmas küpe ve ponytails ve sakin bir banliyö yaşamları için mukadder kolej bireyler giydiğiniz zaman, bu gün tehdit bakmak zor bulunuyor.

Dövme tasarımları özellikle, radikal mar, et ve uygunluk ile ilişkili çarpıcı ihlalleri değildir, bu insanlar kez edildi. Pratik 1.400 sertifikalı vücut sanatı sanatçıların New York Satılık, dövmeler şimdi onlar hiç ulaşamadığım genellikle muhtemelen daha iyi ve daha güvenli - daha yenilikçi ve farklı, ciddi, son derece yetkili organ sanatçılar tarafından birçok durumda uygulanır. Sonra tekrar, dövmesi olacaksa eğilimindedir ve dövmeler vardır. Bir tek, mütevazı, tedbirli yerleştirilir ve esprili bir biçimde tasarlanmış dövme veya bu konuda sevgilisi ismi ve onu geri küçük emblazoned iki Lovebirds ile genç için birlikte özellikle iddialı uzmanı, hiç yüzüne dövmeler sahip olacağını olası değildir ve baş, ya da tam bir üst beden veya geri "panel" ya da bir dövme kol veya bacak.

Birkaç dövme meraklıları olsa da, tüm kafatası şekilde, yılan, yırtıcı, alev püskürten mitolojik hayvanlar, çiçekler, üzüm asmaları, melekler, şeytanlar, hançer, dolgun kötü sürprizler gibi çeşitli renkli tuvaller içine vücutlarının büyük bir kısmı değişti kahramanlar ve sevdiklerinin fotoğraflarını.

22 Haziran 2012 Cuma

Dövme Silme Yöntemleri


Günümüz toplumunda, pek çok insan dövme var. Bir dövme eylemi birçok genç ve daha fazla insan dövmeler alıyorsanız için geçiş hakkı bir tür gibi görünüyor. Bu göze çarpmayan bir yer veya kolunuzun dışında büyük ve tuhaf portre küçük bir dövme olsun, hiçbir loner istediğiniz Vücudunuzda dövmeler olabilir. Dövme çok kalıcı olmakla birlikte, belirli koşullar altında uzaklaştırılabilir. Bunlar, gerçekten sanat kalıcılığı takdir için çok gençken Birçok kişi sadece kendi dövmeler var. Bu durumda iseniz, endişelenmenize gerek yoktur. Size mürekkep kurtulmak isteyen dikkate almanız gereken birkaç seçeneğiniz vardır.



Lazerler

Birçok kişi nasıl dövmeleri kaldırılır, merak edebilir? Dövme silme en sık görülen formu eğitimli bir profesyonel tarafından lazerlerin kullanılmasıdır. Prosedürü başlamadan önce lazer tedavisi uygulayan doktor fazla olasılıkla bölgeye lokal anestezik jel uygulanır gibi bir dövme Lazer kaldırılması, hemen hemen ağrısızdır. Sonra doktor kendi pigment break up ve sonunda eritmek için dövme yüksek güçlü lazer ışığı durulacak. Dövme silme Bu tür prosedür çok invaziv olmadığını düşünüyor son derece etkilidir. Lazerle dövme silme geri çekmek onu hemen ve anında etkili olmadığıdır. Dövme silinmesi için lazer tedavileri tercih İnsanlar daha fazla olasılıkla dövme için iyi gitti önce, çeşitli ziyaretler için dönmek zorunda kalacak.

Cerrahi

Dövme silme bir daha aşırı ve invaziv cerrahi şeklinde geçer. Bir cerrah bu dövmeli kısmı olmadan iyileşir emin olmak için tekrar bir araya Yakın deri dikiş, dövme sürüldüğü deri parçasının tamamını kaldırabilirsiniz. Bu seçenek ayrıca doktorlar bir ziyaret gerektirir, ama cildinizin çıkarıldıktan sonra dövme sonsuza dek gitti. Bu süreç, doktorunuz size gerçek bir cerrahi operasyonlarını olacak gibi olsa da, son derece invazivdir. Bu seçenek, ayak bileği veya ayak gibi alanlarda küçük dövmeler olan insanlar için iyi olabilir. Ayak bileği bir kalp on sent büyüklüğünde bir görüntü çıkarılması en iyi deri cerrahi olarak çıkarılması ile elde edilebilir.

Evde

Dövme silme için piyasada evde bakımları vardır. Bu seçeneği göz önüne alındığında son derece dikkatli olun. Bu evde dövme üzerine bir krem ​​uygulamak daha uygun iken, bu kremler genellikle dövme az veya hiç etkisi yoktur ve onlar renk değişikliği veya kalıcı olabilir skar neden olabilir.

Sizin için en iyi olan göz önüne alındığında, akılda maliyet, frekans ve tedavinin yerini tutmak. Sizin özel dövme en kolay daha önce fark etmediği bir şekilde çıkarılmalıdır! Kaldırılan bir dövme kaynak kutusuna gitmek için nerede daha fazla bilgi için.

14 Haziran 2012 Perşembe

Dövmenin İğneden Akımı

Teknoloji, özellikle İnternet, hayatımızın pek çok yönü değişti.Yoldan biz televizyon şovları ve filmler izlemek şekilde faturaları ödemek, çoğumuz web çağımızın nezih bir miktarda harcama. İşte size internet kullanmanız gereken bir başka şey: Bu ​​dövme olsun ve yarışma sitelerinden tasarımcıları seçmek için en popüler yolu dökümü gerekir.

Geleneksel olarak, bir dövme elde etmek için en popüler yolu yerel bir dövme dükkanına gitmek için, onların dev sanat kitapları üzerinden bakmak istediğiniz bir tasarım seçmek ve daha sonra cildinizi dövmesi var idi. Pekâlâ, zaman, şimdi değişiyor. İnsanlar bu gün her şey için İnternet'i kullanmak, dünyanın her yerinden çok dövme tasarımcıları da, Internet becerilerini almış. Bir dövme tasarım için bakmak, ya da özellikle internet kullanımı için yapılmış özel bir dövme tasarım alabilirsiniz. Hatta tasarımcılar evinizin konforunda çevrimiçi kendi tasarımları oluşturabilir ve gönderebilirsiniz.

Bunun yerine bir dövme tasarımı almak için bir dükkana kitap ve dergiler yoluyla arama, çevrimiçi ve bir arama yapın 'dövme tasarım yarışması.' Dövme tasarım yarışmaları size özel fikirler ve kişisel tercihlerine göre özel dövme tasarımları almak için teknolojiyi nasıl kullanabileceğinizi vardır.

Özel tasarım siteleri her şimdi ve sonra gerçekleşecek yarışmalar, katılmalarına izin vermek. Dünyanın her yerinden gelen müşteriler bu siteleri ile kayıt ve onlar için benzersiz dövmeler oluşturabilirsiniz tasarımcıları bulmak için bir girişim olarak dövme tasarım yarışmaları başlayabilirsiniz. Bir tasarımcı olarak katıldığınız zaman, bu sürecin geleneksel şekilde daha ne kadar daha rahat bir fikir sahibi olacaksınız. Yapmanız gereken tek şey is yarışmaya başlamak için hazır olduğunuzda, bir dövme yarışma başlar.

13 Haziran 2012 Çarşamba

Geçici Dövme Nerelerde Yaptırılmalı

Airbrush dövme sanatçısı ilk dövme ondan yağ ve kiri uzaklaştırır, uygulanmak zorunda cildi temizler. Sonra şablon yerleştirir ve özel airbrush sprey kalem ile, dövme alanı doldurur. Birden fazla renk için, sürecin tekrarlanması gerekir, stencil dikkatle kaldırılmış olmalıdır. Herhangi üzerine sprey alkol çubuklar ile temizlenmesi gerekmektedir. Dövme ayarlamak için toz veya talk pudrası ayarı Toz.

Basit tek renkli tasarımlar genellikle bir dakika kadar yapılabilir. Çeşitli renklerde veya büyük tasarımları daha uzun sürer. Ancak, bu bir parti veya etkinliğe yapılan alıyorum hayal bile edemez mürekkeplenmiş kalıcı dövmeler, için harcanan zamanı çok uzak kalmaktadır.

Dövme sanatçısı sizin parti başarıya yardımcı olabilir. İnsanlar uzun bir zaman ve onların arkadaşları ve meslektaşları da, dövmeler hakkında yorum için yaptıkları sizin partide var dövmeler bahsedeceğiz. Bu parti eglence katacak.

Geçici Dövmenin Maliyeti

İnsanlar partiler, eğlenmek sosyalleşme, yiyecek ve içecek ve eğlence için gidin. Bir partide bir airbrush dövme sanatçısı olması emin bir kalabalık zevktir. Bir partygoer onları denemek için cazip ve bunların da buz kırıcı bir harika olacak. Bir genç ebeveyn onaylanmama yüzleşmek zorunda kalmadan yeni bir şey, moda çok şey denemek için can olacaktır. Eski bir kişi bir dövme var gibi nasıl hissettirdiğini deneme isteyebilirsiniz. Hatta yaşlılar 'in' bir airbrush dövme olarak alma hissi seviyorum olabilir.

Airbrush dövme sanatçıları ile parti canlandırmak

Eğer eğlenceli bir parti olmasını istiyorsanız, bazı dövme sanatçıları kalabalık çalışmaya çağırıyoruz. Onlar çok yer gerekmez ve oldukça kompakt ticaretin kendi araçları taşıyacak. Her yaştan kadın ve erkek, bir insanlar spor istediğiniz dövme tasarım, renk ve boyut seçerek eğlenceli olacak.

Bir partide airbrush almak dövmeler, saçlarını icar deneme ve aynı zamanda dikkatini çekmenin bir yolu olabilir. Bu dövmeler küçük olabilir veya cildin büyük bölümünü kapsayacak ve renk aralığı kullanmak için tek renkli olabilir olabilir. Tipik olarak, onlar, birkaç gün sürecek su geçirmez ve üzerinde boyanacak sadece birkaç saniye sürebilir.

Yüz Bölgesine Geçici Dövme

Dövmeler bir moda deyimi haline gelmiştir ve herkes bir veya birden fazla dövmesi sporting gibi görünüyor. Ama ağır imzaladılar alma çay herkesin fincan olmayabilir. Birçok kişi söz algılanan ağrı ile kapalı konur. Diğerleri dövmeler kalıcılığı konusunda endişe vardır.

Sanat Formu Popülerlik

Tüm bu airbrush Dövmelerin popülerlik ile değişti. Iyi yapıldığı zaman, bu dövmelerin kalıcı olanlar kadar iyi bakmak ve kimse gerçekten airbrush dövme gerçek veya sahte olup olmadığını çok yakın sınavsız söyleyebilirim. Artık isteyen herkes bir dövme spora olabilir.

Airbrush dövmeler hakkında en iyi yanı, onlar kolayca temizlenebilir olmasıdır. Yani bir sürü insan onlara kalıcı imzaladılar alma önce bir test yöntemi olarak halledin. Airbrush dövmeler kamu ve özel etkinliklerde ve hatta günler ve eğlenceli fuarlar üzerine, bir parti zevktir gibi görkemli bir giriş yaptık.

Airbrush dövme basitliği

Bunun yerine bir dövme salonu saat ve çok para harcama, bir kişi basitçe sadece birkaç dolara mal olan kısa vadeli sürümünü alabilirsiniz. Sonuçları veya bir dövme sportif hissi rahatsız ise, sadece bazı alkolle veya bebe yağı ile temizlenebilir.

Hamilelere Geçici Dövme

Işlemi basit olmasına rağmen, maliyeti yüksektir. Ortalama bir oturumda herhangi bir yerden 100 $ 1400 $ mal olabilir. Maliyet dövme, anestezikler, donma ajanlar, ve aşınmaya cihazların yanı işlemi bazı bölgelerde inç yapılır ne devlet veya alan olarak büyüklüğüne bağlıdır, maliyeti 4,000 $ gibi yüksek çalıştırabilirsiniz.

Dermabrazyon dövme silme etkilidir, ancak büyük bir fiyat etiketi ile birlikte geliyor. Ağrı daha kolay anestezikler ve donma ajanlar ile yönetilen, ancak iyileşme süreci çok ağrılıdır edilir. Ağrı, tipik dövme boyutuna sahip arttıracaktır.

Dövme çıkarma adaylar potansiyel evde dermabrazyon çalışabilir, ama bunu daha steril olması ve enfeksiyon riski daha az taşıyacak gibi bir kliniğe gitmek için tavsiye edilir. Klinikler çoğunlukla ücretsiz danışmanlık sağlayacak ve ilk maliyetleri çok sarp hallerde de finansman planları sağlayabilir.

Bu proses, artık, çünkü genellikle uzun bir iyileşme sürecinin kullanılan ve ağrı dahil edilir.

Zaten Dövme Aşınma Sizin dövme kaldırmak için en iyi seçenek olduğuna karar vermiş olabilir, ama sana ihtiyacım sonuçlar sağlayabilir başka seçenekler vardır.

Bu dövme silme sitesi Allen J. Pollick, güvenli ve etkili bir kaldırma dövmeler dönüm kitabın yazarı eseri olduğunu, bunu kendiniz yapıyor olsun ya da profesyonel yardım ile.

Bunu yapmak kendinizi dövme silme yöntemleri Uzakta 7 dahil, dövme çıkarma 15 farklı yöntemleri kapsayan Dövme ile olabilir gibi dövme çıkarma kadar kolaydır.

Bu site boyunca, size bu istenmeyen dövme kaldırmak için kullanmak isteyebilirsiniz hangi yöntemi konusunda bilgili ve akıllı karar vermek için gereken tüm bilgileri bulacaksınız.

Kızlarda Geçici Dövme

İyileşme döneminde, morarma, şişlik ve kızarıklık genellikle meydana söyledi. Geçici beyaz kafaları sık sık rapor edilmektedir.

Bu derinin katmanları kaldırır ve vücudun doğal iyileşme sürecini propagandasını çünkü Dermabrazyon çalışır. Vücudun doğal uyuz için insanlar ve her heal ile mürekkep lekesini çıkarmak.

Dermabrazyon açık bir yara neden, derinin üst ve alt katmanları kaldırır. Cilt katmanları yeniden büyümeye başlar, ancak grev kırıcılar tabakası içine mürekkep kaldırın. Kabuklar kaldırıldığında, böylece dövme.

Iyileşme süreci ilerletmek için, hasta doğrudan cilt maruz kalmasını önlemek ve yara temiz ve sargılı tutmalı. Hastalar da dermabrazyon oturumu öncesinde aspirin, alkol ve sigara alarak kaçınmalısınız. Her seans 15 dakika dövme büyüklüğüne bağlı olarak bir saat her yere sürebilir.

Dermabrazyon dövme çıkarma prosedürlerinin riskleri büyük yara izleri, aşırı kanama, yamalı deri, deri renk değişikliği, enfeksiyon, kaşıntı, yanma ve geçici akne vardır.

Dermabrazyon, vücudun doğal cildin iyileşme sürecinde yaymak için çalışır, ancak yara daha da çirkin etkilenen alanı yapabilir.

5 Tip Geçici Dövme

Dermabrazyon dövme silme işlemleri çirkin dövmeler kurtulmak için pahalı, ama etkili bir yoldur. İşlem göreli olarak basittir ve bir dövme tamamen yaklaşık altı ay içinde kaldırılabilir.

Süreci bir dermatolog kliniği veya kozmetik klinikte yapılır. Bir anestezi uygulandı ve bir dondurucu çözeltisi derisine uygulanmıştır. Sonra, özel bir çözüm olduğunu çok hızlı bir şekilde cilde donar uygulanır. Bu, karbon dioksit veya hatta Azot bir aerosol gibi bir kimyasal kullanılarak çok çeşitli uygulamaları bir tanesi olabilir. Dondurulmuş olan cilt üzerinde çalışırken bu yardımcı olur. Anestezikler de ağrı ve kan akışını kısıtlamak ve aşırı kanamayı önlemek için epinefrin için lidokain içerebilir.

Dövme deri daha sonra aşınma fırça dönen bir tür ortadan zımparalanmış edilir. Bu bir tel fırça veya hızlı dönen elmas Çilek tekerlek gibi gelişmiş kadar basit olabilir. Cildin birinci katman vücut doğal dövme iyileştirmek ve mürekkep kaldırılması başlatmak için izin vermek için çıkarılır. Antibiyotik merhem ve steril bir bandaj derisine uygulanmıştır. 5-7 gün sonra, sargı çıkarılır ve daha merhem uygulanır.

Prosedürü tam bir dövme kaldırmak için tekrarlanması gerekir. Birkaç Dermabrazyon oturumları tamamen mürekkep kaldırmak için oluşabilir.

Geçici Dövmenin Görüntüsü Nasıl Olur

Katılabilir tasarımcıları ve onlar müşterinin tadı ve özel gereksinimlerine uygun şekilde sunabilirsiniz örneklerin sayısı sayısında bir sınır olmadığı için, istemci tasarımlar çok çeşitli seçim için alır. Bir onlar istediklerini tasarım bulacaksınız böylece çok seçenek sunuluyor, çünkü bu özellikle avantajlıdır.

Ayrıca, dövme tasarım yarışması başladığı zaman, müşteri 'ödülü' para, ya da kazanana ödemek için gidiyoruz miktarını seçer. Açıkçası bu tasarımcılar katılmak ve yarışma kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini vermek için yeterince cazip olması gerekiyor. Yani, para ödülü olarak ödeme miktarı seçerken, sen yarışma kapandığında nihai sonucu olmak istediğinizi düşünün. Bir iyi, karlı miktarı tasarımcıların iyi iş çıkarmak ve onlar oluşturabilirsiniz iyi özel tasarımlar vermek için ellerinden geleni yapacaktır.

Dövme tasarım yarışmaları kullanımı da müşterileri ile uzun vadeli bir ilişki olduğu ortaya açabilirsiniz tasarımları benzer zevkleri olan bir dövme tasarımcı bulmak için en akıllıca yollarından biridir. Bir kere sizin gibi bir stil sağlar sanatçı ve tasarımlar bulmak, iki gelecekte verimli bir çalışma ilişkisi olma arasında bir anlayış oluşmaya başlar.

Bu yarışmalarda yapılan temasların çoğu uzun vadeli ilişkiler dönüşebilir. Dövme tasarım yarışmalarında hem tasarımcılar hem de dövme meraklıları için pek çok şey sağlayabilir. Yani, çevrimiçi ve onları kontrol edin.

Geçici Dövme Zararlı mı ?

Dövme tasarım yarışmaları sunan siteler aslında bir tomurcuklanma büyük hizmetin yanı sıra deneyimli profesyonel dövme tasarımcılar yapıyoruz. Bir site en iyi fikir ve kişisel tercihlerine uyan özel bir tasarım için para ödülü sunmak için bir müşteri için bir yarışmaya ev sahipliği yapan nerede bir tasarım yarışması.

Sanatçılar herhangi bir sayı katılmak ve kendi tasarımları göndermek için tercih edebilirsiniz. Yarışma arkasındaki kişi kazanan tasarım seçtikten sonra, yarışma bitti ve para ödülü dağıtıldı ve tasarım ve şablon yeni sahibine iletilir. Yalnızca bir tasarımcı yeteneklerini sınamak kalmaz, eğlenceli hem de bilgilendirici bir biçimidir.

İstediğiniz özel dövme tasarım, genellikle başka ne tür oldukça emin değilseniz, size bir tasarım arıyorsanız birçok özellikleri listelemek ve dövme tasarımcıları işe başlayalım edebilirsiniz. Onlar yaratıcılığı ile olanlar ve yeterli bilgi verilir ise, iyi bir tasarımcı bir çok şey gelebilir. İstemci süzgün bir tasarım görür sonra, size başlamak net bir fikir verir. Onlar, fikirleri paylaşmak değişiklikleri önermek ve bunları terzi onlar için mükemmel bir tasarım içine özel dövme tasarım için özel özellikleri bildirebilirsiniz.

Geçici Dövme Nasıl Yapılır?

Geçiş halindedir ya da hayatları radikal bir değişim dönüşüme uğramaktadır İnsanlar genellikle bir kelebek dövmesi olacaktı. Bu desen gücünü savunmak için iyi bir sembolüdür ve değişiklikleri yüz ve sonuçlarıdır. Bu fikir geride zamanki düşünce bu tür tüm dövmeler insanların derilerinde yazılmış olan varsa. Bu değişiklik kötü olduğu anlamına gelmez. Bu yaşamın bir parçasıdır; dolayısıyla iyi ya da kötü bir şey olarak karar alınamaz. Bu, doğal bir parçasıdır.

Değişim ve genellikle kelebek almak dövmeler içerecektir ulaşma arayışı için sürücü. Bu değişiklik için talip insanlar da hayatlarını bu temsilleri istediğiniz gerçeğinden kaynaklanmaktadır. Daha çok önemli ve değişim çarpıcı Bu somut bir temsilini sahip zorlayıcı ihtiyaç vardır. Değişim idealine dayanan bir dövme olması bu konuda güçlü bir inanca sahip kişiler için çok yaygındır.

Açık ve benzeri değişim genellikle aynı haklara sahip olanlar değiştirmek için kelebek dövme bağlantı nedeniyle. Dövme soyut olabilir veya çok ayrıntılı bir desen olabilir. Ne olursa olsun bu ayrım, hala değişim yönünde sürücüyü temsil eder. Bu da düşünülmesi gereken onun gibi gerçekliği özetliyor. Aynı zamanda değişim varoluşun ayrılmaz bir parçası olduğunu sembolize eder. Kelebek dövmesi radikal değişiklikler geçmesi için yeterince güçlü olan insanlar genellikle.

Geçici Dövme Ne Kadar Sürer

Hayat her değişimi anlatıyor. Eski önemli ölçüde ikinci içerir. Değişim varoluşun her bulunabilir bulunabilir. Bireyler geçirmesi ya da bunun için çalışıyoruz. Diğerleri onu kutlamak Bazı reddedin. Buna açık olanların hayatlarını tarafından istila edilmesi için izin verirken, onunla mücadele karşı olanlar. Kelebek dövme fikri ve değişim gerçekliği temsil eden en önde gelen vücut sanatı vardır. Bir yaratık olarak kelebek eşit sayılır. Buna dayalı sanatsal yaratım benzer şekilde ilişkilidir. Kelebek dövmeler değişikliği ile kendilerini insanların bedenlerini yaygın bulunmaktadır.

Kelebek dövme bağlı büyük önem vardır. Özellikle de, esas hayvanın varlığı değişim Gerçekte somutlaştırmaya yaygın bir şekilde kullanılan amblem. Bundan daha fazlası da değişim ve aynı zorluğu üzerinden gitmek ihtiyacı temsil etmektedir. Bu tamamen kişinin hayatını değiştiren kişiler için özellikle doğrudur. Bir kelebek bir pupa ani değişim birçok korku kaynağıdır. Bu, tüm değişiklik huşu olduğu gerçeğini özetliyor - ilham verici, ve bu küçük canlının bu temsil eder.

Kelebek dövme olsun insanların seçim her zaman değişim fikri içerecektir. Bir kişinin omuz veya sırt üzerine bir kelebek genellikle anlamına gelir onların hayatında bir değişim derin ve kişi deneyimi olarak sahip kişi. Bu değişimin gerekliliği ve güzellik olarak bir savdır. Bu hayat, öngörülemeyen çeşitli ve güzel yapar. Bu tür bir dövme Bu yansıtır. Bu dövme için seçmesi bir kişi bu görüşü benimser ama aynı zamanda hayatın bu gerçeği kabul eder sadece.