24 Eylül 2012 Pazartesi

Yerel Dövme Sanatçıları

Bu benim kendi 2 kızı kendi mürekkep için güdüyordu 18 yaşına geldiğinde o hiç de sürpriz değil. Ben gerçekten bir sorun var, ama onlarla paylaşmak için bir tavsiye birkaç güzel sözler vardı ve bir dövme düşünüyorsanız, sizinle paylaşmak istiyorum etmedi, hangi yaşta olursanız olun! Orada fikir binlerce vardır. Aklınızda bir çok özel bir fikrin yoksa bir Google arama da biraz ezici yararlı olabilir, ama olabilir.


Benim ilk tavsiye atlama önce çok dikkatli dövme dikkate olmalı ve yerel dövme sanatçıları araştırmak istiyorum. Birkaç dükkan ziyaret etmek için iyi bir fikirdir, tüm sonra, temizlik ve atmosfer kontrol ... Burada çok fazla zaman harcama bitireceğiz! İkincisi, seçtiğiniz tat hayatınızın geri kalanı için vücudunuzun üzerinde olacak, bu yüzden yerleştirme çok önemlidir. Eğer bazı şeyleri büyük büyümek yaşlandıkça edelim, o yüz, bazı şeyler küçültmek ve birçok yerde kafa Güney!

Hangi Yaşlarda Dövme Yaptırılır

Aslına bakarsan, ben yaptım! Bu benim yazı ve Facebook benim son sanat resimleri gördükten sonra benim 21 yaşındaki kızım sorusuna yanıt olarak geldi. Eğer birisiyle biliyorsanız bir dövme var, ya da o sizin kim için, çoğu kez sen bağımlısın biri olsun diyorum! Ben benim durumumda doğru olduğunu söyleyebilirim.


Ben 36 yaşına kadar ben aslında benim ilk dövme alamadım. Ben sadece mürekkep ile kendimi ifade etmeye hazır olduğu için tamamen biraz zaman benim iç isyan bastırılmış, ve vardı, bir boşanma geçmekte oldu! Benim ilk dövme bir alt sırt dövme, parça flaş sanat ve kısmen benim kendi tasarımım oldu ... değişim, yeni hayat ve metamorfoz temsil etmek için bir kelebek. Eğer ah diyebilir miyiz? Bu gıdıklamak değil, orası kesin. Biz iğne işkence 3. ve son saat kadar bitirme ve ben güzel renkler ve sonuçları gördüğümüz gibi, ben "Sen be back" diyerek sanatçının asla unutmayacağım. O tat "iki" için geri bir ay içinde, haklıydı!

14 Eylül 2012 Cuma

Sprey Şişleri Çalışma Düzeni

Yapmanız denemelisiniz sonraki şey dövmeci çalışmaları izlemek. Genellikle bu bir sorun değildir ve en iyi tattooists aslında sormak için yeterli bakım gerçeğini takdir edeceklerdir. Eklemek için bakmak gerektiğini Yerler, "temiz bir çalışma alanı mı, organize ve iyi aydınlatılmış", "diye istemciler arasında ellerini yıkamak mı", "o ile kapı tokmakları, ışıklar, telefon veya radyo gibi şeyler dokunmaktan kaçınmak mı Kirli eldivenler? " Bu nedenle daha kolay ve istemciler arasındaki temizlik yapma, kan ve mürekkep ile kontaminasyonu azaltmak için artan güven, aynı zamanda güç kaynağı, dövme makineleri, sprey şişeleri ve çalışma yüzeyine plastik engelleri kullanan bir sanatçı ile vardı olabilir kapsamlı. Büyük bir dikkatle sonraki, böylece bir istemci diğerine "çapraz kontamine" üzerinde çalışırken bir istemci muhtemelen bulaşıcı materyalin yüzey ve dövmeci temas ettiği yüzeyi ile temas ettiğinde oluşur çapraz bulaşmayı önlemek için dikkat edilmelidir. Sanatçı ile temizlik alır bakım o senin dövme yürütülmesinde götüreceğiz bakım seviyesinin iyi bir göstergesi olduğunu unutmayın. Iyi, kirli, dövmeci gibi bir şey yoktur.


Aklınızda bunları ayı ve gözler herhangi bir ve akla gelen tüm soruları sorarak, soyulmuş tutarsanız, iyi biri olacaktır dövme almak için karar karar vermeden tamamen yeteneğine sahip olmalıdır. Yepyeni, güzel dövme olan daha tatmin edici Bu dünyada çok az şey vardır ... ondan hasta alma hakkında endişelenmenize gerek kalmadan dışında. Eğer aynı dövme bir sızma, iltihaplanmış, iki hafta eski mantar enfeksiyonu ve orada olacak sonuçta skar, bütün bu güçlük geçmesi sadece gözlerini (ben bekliyorum ...) kapatın ve hayal başka herhangi bir nedenle gerekiyorsa kez SONUNDA iyileştirir. Tüm bu alır sonradan pişman olacağın bir karar önlemek için biraz zaman ve sağduyu olduğunu. Bu sizin sağlık ve sevdiklerinize sigortalamak için buna değmez mi?

HIV Virüsü


Yani orada vardır. Sen "mükemmel" sanatçı, VE bir tasarım (WHEW!) karar seçilen tüm yerel dövme dükkanları, perused portföyleri, içine gitti, hafta brainstormed ettik. Şimdi feragat formu imzalaması ve cildinizi sanat rüyalar görmeye hazırsınız come true ... değil mi? Henüz değil, orada, Turbo! Genel resmi bir çok gerekli bir parçası bitirdiniz invazif HERHANGİ tür olmalıdır önce bakmak gerekir. O zaman bu sonradan pişman olacağın bir karar olmadığından emin olmak için seçtiğiniz sanatçının uygulamaları bakmak için iyi bir fikirdir. Okumak gibi çok nazik olurdum, seni biliyorum ve size güvenli bir dövme alıyorsanız sağlamak için ne bakmak gerektiğini anlatacağım.


Her şeyden önce, en prosedürü bu tür risklerin konuşalım. İğneler ve kan içeren herhangi başka bir etkinlik gibi standartlara uygun yerine getirilmediği takdirde hastalığı bulaştırma olasılığı her zaman vardır. HIV ve Hepatit gibi kan yoluyla bulaşan patojenlere insanların çoğu büyük risk "AIDS oluyor" inanarak ile büyük popüler endişe vardır. Aslında, HIV çoğunlukla virüs olan birisi bulaştırmak için aktarılmak zorundadır kan hacmi arasında pek dövme bir husustur. HIV de nispeten zayıf olan ve çevrenin maruz kaldığında sadece kısa bir süre için hayatta.

Kaliteli Dövme Resimleri


Bunu sanatçı bulmak için ... ihtiyacınız Sonraki Eğer istediğini biliyordu hiçbir zaman tam olarak ne vermek beklentilerinizi ve fikirler ekleyerek, sizin için zihinsel matematik yapabilirsiniz biridir. Kulaktan kulağa ölçülemez. Eğer birisi sizin gibi bir dövme görürseniz, bunu kimin yaptığını sormak. Bir dövme dergi bakın ve internet üzerinden yerel tattooists hakkında bilgi edinmek için. Birkaç umutları bulundu ve kendi stüdyoları bulduktan sonra, onları ziyaret etmek biraz zaman alabilir ve kendi stüdyoları ve portföylerini.


Portföy anahtarıdır. Sanatçılar sunmak nasıl işlerini profesyonelce onları konuşturur. Kalitesi iyileşti resimleri arayın konuşur bir stil çalışması. Tutarlı hattı çalışmaları, düzgün bir gölgeleme, ve düz renk olup olmadığına bakın. Bir dövmeci en sık sık onların kitapta sevdikleri iş koymak, bu yüzden onlar yapmak için tercih ne bakın veya bu adımı atlamak etmeyin içeri uzmanlaşmak olabilir. Eğer bir portföy bakmak ihmal ederseniz, ne olsun hak. Sormak ve onlar "Portföy?" Dersen ... cehennem gibi koş!

Geleneksel Japon Dövmeler


Yerleştirme, ölçek, ve akış, önemi büyük önem taşımaktadır. İyi dövmeler, benim görüşüme göre, saygın bir görüş mesafesi gelen giysiler ve takılar gibi görünmelidir. Asal Örneğin geleneksel Japon dövme olduğunu. Başka Pasifik adalı olurdu. Optimal, onlar caddenin karşısında iyi okumalısınız. Eğer öyleyse, onlar iyi yaş olacak. Badgy, küçük, izole dövmeler melanomlar gibi bakmak ve sadece zamanla kötüleşir. Bunlar kaçınılmalıdır.


Sonra görüntüleri üzerinde karar vermeniz gerekir. İyi bir tasarım, başvuru yerde bulunabilir; internet, kütüphane, dergi, çizgi roman, tebrik kartları, hatta duvar kağıdı. Bu bölüm özneldir. Hoşunuza görüntülerinin ÇEŞİTLERİ, ille de özel olmayan dövme tasarımları bakın. Iyi bir dövmeci o zaman güzel bitmiş parça temel bir fikir geliştirmenize yardımcı olabilir, fakat o sizden istikamet vermek gerekir.

Kafa Karıştırıcı Dövmeler


Bu dövme almak NASIL bilmek önemli nedeni budur. Birçokları için, bu özellikle zor ve kafa karıştırıcı bir çaba, ilk kez. Sonuçta, bu kalıcı olur. Tek başına bu fikri yeterince sinir bozucu olabilir. Çoğu insan kalıcı bir şey yapmam. Evliliklerin yarısı günümüzde bu çok daha az, ve estetik bir taahhütte fikri bir ruh eşini taahhüdünde çok zor görünüyor.


İlk adım kendini bilmektir. Ne içine? Ne sevgili tutun ki? Ne istiyorlar? Sen neye inanıyorsun? Görüntülerinin ne türleri hoş buluyorsunuz, ve ne vücudunuzun bir parçası Eğer bir dövme ile vurgulamak istiyoruz? Bu başlamak için iyi yerlerdir.

Duygusal Dövmeler


Yani ... Sen dövme almak istiyorum. Harika! Bu bir ödüllendirme ve yaşam zenginleştirici bir deneyim olabilir ... Doğru yapılır IF. Dövme almak NASIL bilmek Bu karardan memnun olmanın anahtarıdır. Ben, sana yardım potansiyel bir müşteri olarak, iyi bir dövme, sizinle canlı almak için gerekli becerileri öğrenmek için aşağıdaki paragraflarda umuyoruz.


İnsanlar çeşitli nedenlerle bir dizi için dövme olsun ... bazı çok iyi değil, bazı iyi. Dövme bir kişinin hayatının bir albüm olabilir. Onlar takan aşkların, nefret, umutları, korkuları, başarılarını ve pişmanlıkları hakkında bize. Onlar tamamen dekoratif olabilir. Bir kişi ya da nerede olmak istiyorum nerede Onlar söyleyebilirim. . Bu "farklı" veya "isyankar" olmak, ya da bir büyük grup kimliği içine uydurma bir yolu olarak yapılabilir ..

Dövme Sanatçısı


Öncelikle, dövme sanatçısı veya kanji "uzman" bir kaç zor sorular sormak Japon yeni-bulunmuş bilgi kullanın. Eğer onlar hakkında neler konuştuğunu bilmiyorum duygu olsun, muhtemelen başka bir yere bakmak istiyorum.


Eğer kalıcı bir şey yapmadı gelmeden önce Sonra, Japon gerçekten bunu istediğini ifade olmadığını kontrol etmek için bir online sözlük kullanabilir. Siz giriş Japon kendinize mümkün olmayabilir, ancak kopyalama ve yapıştırma karakter bir e-posta veya web sayfasından ve bunların ne anlama geldiğini görebilirsiniz.

Herhangi bilecek kadar şanslı iseniz Nihayet, onların ne düşündüğünü bir Japon kişi isteyin. Onların şaşkın ifadeyi başka bir "büyük baba" ile gelmiş olduğunu söylemek olabilir!

Kanji Dövmelerinin Anlamları


Anlamı - kanji birlikte iyi bir anlamı var mı? Şimdi, kanji bu sesi doğru bulmak çok zor olabilir ve iyi bir anlamı var, bu yüzden bu konuda biraz ödün vermek gerekebilir edebilirsiniz.


4. Eril ya da dişil - Ben bu daha bir anlam alt kategori gibi sanırım, ama utanç önlemek için kontrol etmek gerekir şeydir. "Asya Güzeli" bir kadın için büyük bir kombinasyon olabilir Örneğin, ben insanların çoğu kalıcı olarak deri içine yazılmış bu olması konusunda çok mutlu olmaz duygu olsun!

Kanji Dövmeleri


Bu çok daha zordur! Bir sözlük aracılığıyla Flick ve isminizin gibi ses kombine edilebilir kanji bir demet bulacaksınız. Kanji yanı anlamı olduğunu hatırla: Ama sesi her şey değildir. Aslında, bu daha da karmaşık! Bu yöntemi kullanarak gibi adını çevirir kimse ile aşağıdaki faktörlerin her kontrol ettiğinizden emin olun:


1. Ses - isminiz ya da değil gibi geliyor mu? İsmimi Stefan gibi ses için belirli web sitelerinde "tercüme" gördük. Adımı (Stephen) Utanç aslında Steven aynı söyleniyor!

2. On-yomi ve kun-yomi - Evet, daha fazla teknik kelime! Ama panik yok - onlar anlamak kolaydır: Temelde, kanji iki tür okuma var. Bir tür,-yomi üzerine, orijinal Çince sestir. Diğer, kun-yomi, kendi Japonca-sadece sestir. Ne izlemek için (yağ ve su gibi)-yomi ve kun-yomi karışmaz olmasıdır. Adınızın sesi yapmak için ya on-yomi okuma veya tüm kun-yomi okumalar tümünü kullanın.

Yunan Kökenli Dövmeler


Google'da hızlı bir arama yapın ve kanji içine isimleri tercüme uzmanlaşmak siteleri bir dizi bulabilirsiniz. Temelde bu siteleri kullanan iki farklı yöntem vardır, bu yüzden onları burada bakalım.


Tercüme anlamları

Bu yöntem, İngilizce adı orijinal anlamını bulduktan sonra kanji eşdeğer araştırma içerir.

Örneğin, benim adım Yunan kökeni vardır ve "taç" anlamına. Taçlandırılmıştır biri kral, yani kral için kanji içine benim adını çevirmek ve kendimi ohsama diyebiliriz. (Belki biraz iddialı - ve Bay Bin Ladin'in ilk isme disturbingly benzer)

Japonca Adınız


Sadece bir fikir, ama nasıl bu öneri hakkında: Aksine bir kare Japon deliğe bir yuvarlak İngilizce peg zorlamak için çalışmak yerine, neden sizin gibi ve bunun yerine almak gerçek bir Japon ifade bulmak değil mi? Bushidou (Warrior Yolu) ve Ninjutsu (Stealth Sanatı) büyük dövmeler yapacak gerçek Japon bakımından iki iyi örnektir.


4. Japonca Adınız

Sana 2 dakikalık Japon önyükleme kampından hatırlıyorum eminim, katakana genellikle yabancı kelimeler ve isimler yazmak için kullanılan karakterlerdir. Adınızı bir dövme elde etmek istiyorsanız Yani, teknik olarak bu seçerdiniz karakter olurdu. Ama çoğu insan gibi, Kanji ile yazılmış isim istiyorum, tahmin ediyorum.

Kişisel Dövme Modelleri


İdeal olarak, kalıcı bir kişisel önem ve mevcut eğilim ile dışarı gitmeyecek bir zamansız tarzı ile, kullanıcının vücuduna ve kişilik uyan, bilgili bir sanatçı tarafından, çekici bir şekilde uygulanır. Bu tür Dövme nadiren pişman olan ve sahipleri için gurur noktaları güçlendirici olabilir. Ben iyi bir kalite ile bir kişi, onlar kazanılmış değil olsaydı dövme uygun boyutta ve bizzat önemli bilmiyorum.


Birçokları için, ancak, bu bir dürtüsel hareket, biri sonunda bu sebeple pişman oldum. Genellikle, çok değil düşünce kişinin özeleştiri üzerine tasarımın önemi veya genel yürürlüğe girer. Onlar moda, çünkü pek çok kez dövme kazanılmış vardır. Sorun, modası değişim, ve diğer moda aksesuarları aksine, size dövme tutmak zorunda.