13 Haziran 2012 Çarşamba

5 Tip Geçici Dövme

Dermabrazyon dövme silme işlemleri çirkin dövmeler kurtulmak için pahalı, ama etkili bir yoldur. İşlem göreli olarak basittir ve bir dövme tamamen yaklaşık altı ay içinde kaldırılabilir.

Süreci bir dermatolog kliniği veya kozmetik klinikte yapılır. Bir anestezi uygulandı ve bir dondurucu çözeltisi derisine uygulanmıştır. Sonra, özel bir çözüm olduğunu çok hızlı bir şekilde cilde donar uygulanır. Bu, karbon dioksit veya hatta Azot bir aerosol gibi bir kimyasal kullanılarak çok çeşitli uygulamaları bir tanesi olabilir. Dondurulmuş olan cilt üzerinde çalışırken bu yardımcı olur. Anestezikler de ağrı ve kan akışını kısıtlamak ve aşırı kanamayı önlemek için epinefrin için lidokain içerebilir.

Dövme deri daha sonra aşınma fırça dönen bir tür ortadan zımparalanmış edilir. Bu bir tel fırça veya hızlı dönen elmas Çilek tekerlek gibi gelişmiş kadar basit olabilir. Cildin birinci katman vücut doğal dövme iyileştirmek ve mürekkep kaldırılması başlatmak için izin vermek için çıkarılır. Antibiyotik merhem ve steril bir bandaj derisine uygulanmıştır. 5-7 gün sonra, sargı çıkarılır ve daha merhem uygulanır.

Prosedürü tam bir dövme kaldırmak için tekrarlanması gerekir. Birkaç Dermabrazyon oturumları tamamen mürekkep kaldırmak için oluşabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder