13 Haziran 2012 Çarşamba

Hamilelere Geçici Dövme

Işlemi basit olmasına rağmen, maliyeti yüksektir. Ortalama bir oturumda herhangi bir yerden 100 $ 1400 $ mal olabilir. Maliyet dövme, anestezikler, donma ajanlar, ve aşınmaya cihazların yanı işlemi bazı bölgelerde inç yapılır ne devlet veya alan olarak büyüklüğüne bağlıdır, maliyeti 4,000 $ gibi yüksek çalıştırabilirsiniz.

Dermabrazyon dövme silme etkilidir, ancak büyük bir fiyat etiketi ile birlikte geliyor. Ağrı daha kolay anestezikler ve donma ajanlar ile yönetilen, ancak iyileşme süreci çok ağrılıdır edilir. Ağrı, tipik dövme boyutuna sahip arttıracaktır.

Dövme çıkarma adaylar potansiyel evde dermabrazyon çalışabilir, ama bunu daha steril olması ve enfeksiyon riski daha az taşıyacak gibi bir kliniğe gitmek için tavsiye edilir. Klinikler çoğunlukla ücretsiz danışmanlık sağlayacak ve ilk maliyetleri çok sarp hallerde de finansman planları sağlayabilir.

Bu proses, artık, çünkü genellikle uzun bir iyileşme sürecinin kullanılan ve ağrı dahil edilir.

Zaten Dövme Aşınma Sizin dövme kaldırmak için en iyi seçenek olduğuna karar vermiş olabilir, ama sana ihtiyacım sonuçlar sağlayabilir başka seçenekler vardır.

Bu dövme silme sitesi Allen J. Pollick, güvenli ve etkili bir kaldırma dövmeler dönüm kitabın yazarı eseri olduğunu, bunu kendiniz yapıyor olsun ya da profesyonel yardım ile.

Bunu yapmak kendinizi dövme silme yöntemleri Uzakta 7 dahil, dövme çıkarma 15 farklı yöntemleri kapsayan Dövme ile olabilir gibi dövme çıkarma kadar kolaydır.

Bu site boyunca, size bu istenmeyen dövme kaldırmak için kullanmak isteyebilirsiniz hangi yöntemi konusunda bilgili ve akıllı karar vermek için gereken tüm bilgileri bulacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder