13 Haziran 2012 Çarşamba

Geçici Dövmenin Görüntüsü Nasıl Olur

Katılabilir tasarımcıları ve onlar müşterinin tadı ve özel gereksinimlerine uygun şekilde sunabilirsiniz örneklerin sayısı sayısında bir sınır olmadığı için, istemci tasarımlar çok çeşitli seçim için alır. Bir onlar istediklerini tasarım bulacaksınız böylece çok seçenek sunuluyor, çünkü bu özellikle avantajlıdır.

Ayrıca, dövme tasarım yarışması başladığı zaman, müşteri 'ödülü' para, ya da kazanana ödemek için gidiyoruz miktarını seçer. Açıkçası bu tasarımcılar katılmak ve yarışma kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini vermek için yeterince cazip olması gerekiyor. Yani, para ödülü olarak ödeme miktarı seçerken, sen yarışma kapandığında nihai sonucu olmak istediğinizi düşünün. Bir iyi, karlı miktarı tasarımcıların iyi iş çıkarmak ve onlar oluşturabilirsiniz iyi özel tasarımlar vermek için ellerinden geleni yapacaktır.

Dövme tasarım yarışmaları kullanımı da müşterileri ile uzun vadeli bir ilişki olduğu ortaya açabilirsiniz tasarımları benzer zevkleri olan bir dövme tasarımcı bulmak için en akıllıca yollarından biridir. Bir kere sizin gibi bir stil sağlar sanatçı ve tasarımlar bulmak, iki gelecekte verimli bir çalışma ilişkisi olma arasında bir anlayış oluşmaya başlar.

Bu yarışmalarda yapılan temasların çoğu uzun vadeli ilişkiler dönüşebilir. Dövme tasarım yarışmalarında hem tasarımcılar hem de dövme meraklıları için pek çok şey sağlayabilir. Yani, çevrimiçi ve onları kontrol edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder