13 Haziran 2012 Çarşamba

Geçici Dövmenin Maliyeti

İnsanlar partiler, eğlenmek sosyalleşme, yiyecek ve içecek ve eğlence için gidin. Bir partide bir airbrush dövme sanatçısı olması emin bir kalabalık zevktir. Bir partygoer onları denemek için cazip ve bunların da buz kırıcı bir harika olacak. Bir genç ebeveyn onaylanmama yüzleşmek zorunda kalmadan yeni bir şey, moda çok şey denemek için can olacaktır. Eski bir kişi bir dövme var gibi nasıl hissettirdiğini deneme isteyebilirsiniz. Hatta yaşlılar 'in' bir airbrush dövme olarak alma hissi seviyorum olabilir.

Airbrush dövme sanatçıları ile parti canlandırmak

Eğer eğlenceli bir parti olmasını istiyorsanız, bazı dövme sanatçıları kalabalık çalışmaya çağırıyoruz. Onlar çok yer gerekmez ve oldukça kompakt ticaretin kendi araçları taşıyacak. Her yaştan kadın ve erkek, bir insanlar spor istediğiniz dövme tasarım, renk ve boyut seçerek eğlenceli olacak.

Bir partide airbrush almak dövmeler, saçlarını icar deneme ve aynı zamanda dikkatini çekmenin bir yolu olabilir. Bu dövmeler küçük olabilir veya cildin büyük bölümünü kapsayacak ve renk aralığı kullanmak için tek renkli olabilir olabilir. Tipik olarak, onlar, birkaç gün sürecek su geçirmez ve üzerinde boyanacak sadece birkaç saniye sürebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder