25 Haziran 2012 Pazartesi

Sağlık Merkezlerinde Dövme Sildirme

Dövme yaşam pozisyon değişiklikleri yansıtmak için yüzlerce yıldır kullanılan, ister gibi silahlı hizmeti veya hatta bir çete olarak bir gruba yetişkinliğe veya indüksiyon içine geçişi. Edilmiştir Son yıllarda, dövmeler bir trend öğe, basketbol oyuncuları, sanatçılar ve superstars körüklediği bir model haline de sahip.

Federal ilaç idaresi tarafından bir rapor Amerika'da birçok milyon kırkbeş gibi insanlar dövme sahip olduklarını yaklaştırılır. Rapor 2003 yılında bir Harris Interactive Çalışması tarafından bulguya miktarı esas alarak bu onaltı tüm yetişkinlerin% yanı sıra çok az bir dövme tasarım da edinmiş insanların yirmi beş ila 29 arasındaki otuz altı yüzde. Ankette ayrıca yüzde 18'i Amerika'da insanlar pişman dövme olduğu görülmektedir. Ve fiyatı birkaç yüz dolar remove.Tattoos için birçok bin bizi dolar ve lazer seans bir sürü için diyebiliriz ki bir dövme tasarımı gözenekler ve deri altındaki renk çok daha birikebilir. Araba taze boya pigmentleri gibi. Yanı sıra kurşun.

Bu araştırmacılar, genel popüler Ancak gevşek lisanslı iş üzerinde koruma sorunları artan, kusur birkaç vücut sanatı mürekkepleri tespit ettiğiniz maddelerle ilişkili sadece bir kaçıdır. "Tüketiciler, hepimiz gerçekten takılı alıyorum ne bilmiyorum gerçeklik dikkatli olması gerektiğini" Linda Katz, Gıda ve İlaç İdaresi Kozmetik ve Renkler Dairesi müdürü uyardı. Bu zamanda, Federal ilaç idaresi bunu gerçekleştirmek için, hem de kesinlikle hiçbir mürekkep veya tonları enjeksiyonlar için onaylanmış kurumun yetkisi içinde var aslında da, dövme tasarım sanatçıları tarafından kullanılan gerçek mürekkep ve pigmentasyon kontrol etmez. Devlet ve yerel yönetimler uygulamaya nezaret ederken, kendi kuralları değişir ve bunlar öncelikle belirli temizlik yapma konusunda endişeliyiz, uzmanlar söylüyor.

Bununla ilgili olarak kaşıntı, inflamasyon, breakouts, çıkıntılar, hem de diğer cilt yan etkileri Federal ilaç uygulaması bilim adamlarının ilgi yakaladı bildirir. Kollarını yukarıya yılan olduğu kaşıntı, kanama yaralar olmaya başladım sarmaşıklar üzerine Gül, "Ben şimdi yaralı var," Donald hâlâ $ 2 etkilerini yaşamaktadır Surman, kırk dokuz, daha sonra bin dövmeler birkaç yıl belirtiyor ve bu özel güne acı. "Ben kobay, daha fazla veya daha az oynadı." Araştırma ajansı dövme boyaları herhangi bir gizli sağlığı açısından tehlike oluşturabilecek belirlemek için çalışmalar olma eğilimindedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder