22 Haziran 2012 Cuma

Dövme Silme Yöntemleri


Günümüz toplumunda, pek çok insan dövme var. Bir dövme eylemi birçok genç ve daha fazla insan dövmeler alıyorsanız için geçiş hakkı bir tür gibi görünüyor. Bu göze çarpmayan bir yer veya kolunuzun dışında büyük ve tuhaf portre küçük bir dövme olsun, hiçbir loner istediğiniz Vücudunuzda dövmeler olabilir. Dövme çok kalıcı olmakla birlikte, belirli koşullar altında uzaklaştırılabilir. Bunlar, gerçekten sanat kalıcılığı takdir için çok gençken Birçok kişi sadece kendi dövmeler var. Bu durumda iseniz, endişelenmenize gerek yoktur. Size mürekkep kurtulmak isteyen dikkate almanız gereken birkaç seçeneğiniz vardır.



Lazerler

Birçok kişi nasıl dövmeleri kaldırılır, merak edebilir? Dövme silme en sık görülen formu eğitimli bir profesyonel tarafından lazerlerin kullanılmasıdır. Prosedürü başlamadan önce lazer tedavisi uygulayan doktor fazla olasılıkla bölgeye lokal anestezik jel uygulanır gibi bir dövme Lazer kaldırılması, hemen hemen ağrısızdır. Sonra doktor kendi pigment break up ve sonunda eritmek için dövme yüksek güçlü lazer ışığı durulacak. Dövme silme Bu tür prosedür çok invaziv olmadığını düşünüyor son derece etkilidir. Lazerle dövme silme geri çekmek onu hemen ve anında etkili olmadığıdır. Dövme silinmesi için lazer tedavileri tercih İnsanlar daha fazla olasılıkla dövme için iyi gitti önce, çeşitli ziyaretler için dönmek zorunda kalacak.

Cerrahi

Dövme silme bir daha aşırı ve invaziv cerrahi şeklinde geçer. Bir cerrah bu dövmeli kısmı olmadan iyileşir emin olmak için tekrar bir araya Yakın deri dikiş, dövme sürüldüğü deri parçasının tamamını kaldırabilirsiniz. Bu seçenek ayrıca doktorlar bir ziyaret gerektirir, ama cildinizin çıkarıldıktan sonra dövme sonsuza dek gitti. Bu süreç, doktorunuz size gerçek bir cerrahi operasyonlarını olacak gibi olsa da, son derece invazivdir. Bu seçenek, ayak bileği veya ayak gibi alanlarda küçük dövmeler olan insanlar için iyi olabilir. Ayak bileği bir kalp on sent büyüklüğünde bir görüntü çıkarılması en iyi deri cerrahi olarak çıkarılması ile elde edilebilir.

Evde

Dövme silme için piyasada evde bakımları vardır. Bu seçeneği göz önüne alındığında son derece dikkatli olun. Bu evde dövme üzerine bir krem ​​uygulamak daha uygun iken, bu kremler genellikle dövme az veya hiç etkisi yoktur ve onlar renk değişikliği veya kalıcı olabilir skar neden olabilir.

Sizin için en iyi olan göz önüne alındığında, akılda maliyet, frekans ve tedavinin yerini tutmak. Sizin özel dövme en kolay daha önce fark etmediği bir şekilde çıkarılmalıdır! Kaldırılan bir dövme kaynak kutusuna gitmek için nerede daha fazla bilgi için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder