13 Haziran 2012 Çarşamba

Geçici Dövme Nasıl Yapılır?

Geçiş halindedir ya da hayatları radikal bir değişim dönüşüme uğramaktadır İnsanlar genellikle bir kelebek dövmesi olacaktı. Bu desen gücünü savunmak için iyi bir sembolüdür ve değişiklikleri yüz ve sonuçlarıdır. Bu fikir geride zamanki düşünce bu tür tüm dövmeler insanların derilerinde yazılmış olan varsa. Bu değişiklik kötü olduğu anlamına gelmez. Bu yaşamın bir parçasıdır; dolayısıyla iyi ya da kötü bir şey olarak karar alınamaz. Bu, doğal bir parçasıdır.

Değişim ve genellikle kelebek almak dövmeler içerecektir ulaşma arayışı için sürücü. Bu değişiklik için talip insanlar da hayatlarını bu temsilleri istediğiniz gerçeğinden kaynaklanmaktadır. Daha çok önemli ve değişim çarpıcı Bu somut bir temsilini sahip zorlayıcı ihtiyaç vardır. Değişim idealine dayanan bir dövme olması bu konuda güçlü bir inanca sahip kişiler için çok yaygındır.

Açık ve benzeri değişim genellikle aynı haklara sahip olanlar değiştirmek için kelebek dövme bağlantı nedeniyle. Dövme soyut olabilir veya çok ayrıntılı bir desen olabilir. Ne olursa olsun bu ayrım, hala değişim yönünde sürücüyü temsil eder. Bu da düşünülmesi gereken onun gibi gerçekliği özetliyor. Aynı zamanda değişim varoluşun ayrılmaz bir parçası olduğunu sembolize eder. Kelebek dövmesi radikal değişiklikler geçmesi için yeterince güçlü olan insanlar genellikle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder