25 Haziran 2012 Pazartesi

Yazlık Yerlerde Geçici Dövme

Bu meşru sinirli hatta belki uslu iş adamları vücut piercing ve dövme var elmas küpe ve ponytails ve sakin bir banliyö yaşamları için mukadder kolej bireyler giydiğiniz zaman, bu gün tehdit bakmak zor bulunuyor.

Dövme tasarımları özellikle, radikal mar, et ve uygunluk ile ilişkili çarpıcı ihlalleri değildir, bu insanlar kez edildi. Pratik 1.400 sertifikalı vücut sanatı sanatçıların New York Satılık, dövmeler şimdi onlar hiç ulaşamadığım genellikle muhtemelen daha iyi ve daha güvenli - daha yenilikçi ve farklı, ciddi, son derece yetkili organ sanatçılar tarafından birçok durumda uygulanır. Sonra tekrar, dövmesi olacaksa eğilimindedir ve dövmeler vardır. Bir tek, mütevazı, tedbirli yerleştirilir ve esprili bir biçimde tasarlanmış dövme veya bu konuda sevgilisi ismi ve onu geri küçük emblazoned iki Lovebirds ile genç için birlikte özellikle iddialı uzmanı, hiç yüzüne dövmeler sahip olacağını olası değildir ve baş, ya da tam bir üst beden veya geri "panel" ya da bir dövme kol veya bacak.

Birkaç dövme meraklıları olsa da, tüm kafatası şekilde, yılan, yırtıcı, alev püskürten mitolojik hayvanlar, çiçekler, üzüm asmaları, melekler, şeytanlar, hançer, dolgun kötü sürprizler gibi çeşitli renkli tuvaller içine vücutlarının büyük bir kısmı değişti kahramanlar ve sevdiklerinin fotoğraflarını.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder