13 Haziran 2012 Çarşamba

Kızlarda Geçici Dövme

İyileşme döneminde, morarma, şişlik ve kızarıklık genellikle meydana söyledi. Geçici beyaz kafaları sık sık rapor edilmektedir.

Bu derinin katmanları kaldırır ve vücudun doğal iyileşme sürecini propagandasını çünkü Dermabrazyon çalışır. Vücudun doğal uyuz için insanlar ve her heal ile mürekkep lekesini çıkarmak.

Dermabrazyon açık bir yara neden, derinin üst ve alt katmanları kaldırır. Cilt katmanları yeniden büyümeye başlar, ancak grev kırıcılar tabakası içine mürekkep kaldırın. Kabuklar kaldırıldığında, böylece dövme.

Iyileşme süreci ilerletmek için, hasta doğrudan cilt maruz kalmasını önlemek ve yara temiz ve sargılı tutmalı. Hastalar da dermabrazyon oturumu öncesinde aspirin, alkol ve sigara alarak kaçınmalısınız. Her seans 15 dakika dövme büyüklüğüne bağlı olarak bir saat her yere sürebilir.

Dermabrazyon dövme çıkarma prosedürlerinin riskleri büyük yara izleri, aşırı kanama, yamalı deri, deri renk değişikliği, enfeksiyon, kaşıntı, yanma ve geçici akne vardır.

Dermabrazyon, vücudun doğal cildin iyileşme sürecinde yaymak için çalışır, ancak yara daha da çirkin etkilenen alanı yapabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder